reny

Mijn naam is Reny Bolt-Nieuwenhuisen. Sinds 2007 ben ik afgestudeerd psycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Sindsdien heb ik meerdere postdoctorale opleidingen gevolgd, namelijk Seksuologie bij het Rino in Amsterdam, GZ-opleiding tot GZ Psycholoog bij het Spon in Nijmegen en Cure and Care development in Arnhem, basiscursus cognitieve gedragstherapie en EMDR basisopleiding bij Cure and Care development in Arnhem. In 2015 heb ik de vervolgcursus EMDR gedaan bij het Nederlands EMDR Instituut.

Sinds 2007 heb ik ruime ervaring opgedaan met het behandelen van uiteenlopende psychische, relationele en seksuologische problematiek. Per 1 oktober 2015 ben ik een eigen psychologenpraktijk begonnen in Arnhem. Eerst op de Utrechtseweg 290, inmiddels zit ik in een eigen ruimte op de Geelgorslaan 32. Hier werk ik samen met psychotherapie praktijk Helder. Voor meer informatie klik op: psychotherapiepraktijk Helder.

Mijn cliënten geven mij regelmatig als feedback dat ik een analytische en praktische therapeut ben met rustige uitstraling, weloverwogen en goed kan aansluiten bij hen als persoon en bij de klachten.

Als psycholoog vind ik het belangrijk dat de cliënt zich gehoord voelt en gemotiveerd is voor behandeling. Regelmatig kom ik cliënten tegen die geen vertrouwen meer hebben in hulpverleners. Door goed te luisteren, goede uitleg te geven en samen een plan van aanpak te maken, kom je er samen achter dat er wel degelijk iets aan de klachten te doen is. Mensen daarin ondersteunen, dat ze zich beter voelen en weer vertrouwen hebben in de toekomst, dat is mijn drijfveer voor mijn vak.