– Individuele therapie

Afhankelijk van de ernst van de klachten wordt Basis GGZ of Specialistische GGZ geïndiceerd. Ik bied in samenwerking met 1nP zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ aan. De Basis GGZ bestaat uit kort (5 sessies), middel (8 sessies) of intensief (11 sessies). De Specialistische GGZ is een jaartraject waarin zo intensief wordt behandeld als nodig.

In 2019 wordt de Basis GGZ volledig vergoed met gebruikmaking van het eigen risico door zorgverzekeraar mits er een geldige verwijzing is van de huisarts. In 2019 is het eigen risico vastgesteld op 385,- Euro, tenzij u zelf voor een hoger eigen risico heeft gekozen.

Seksuele klachten worden als hoofdklacht in 2019 niet meer vergoed door de zorgverzekeraar.

U kunt ook zelf uw eigen behandeling bekostigen. Het tarief voor een enkele sessie is 90,- Euro per uur. 

Via 1nP ben ik gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars en wordt uw behandeling bij elke zorgverzekeraar vergoed.

 

– Relatietherapie

Het tarief van relatietherapie is 125,- Euro voor anderhalf uur. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een deel van de kosten uit een aanvullend verzekeringspakket. Dit kunt u navragen bij uw zorgverzekeraar. 

 

– Groepstrainingen

Het tarief voor Emotieregulatietraining is 565,50 Euro inclusief cursusmateriaal voor 12 bijeenkomsten van 1,5 uur en een intakegesprek. Mogelijk kunt u hiervoor vergoeding krijgen van u zorgverzekeraar. U kunt hiervoor contact opnemen met uw zorgverzekering.